WELCOME TO

Thursday, March 07, 2013

Masa depan ku:)

Assalamualaikum uollss :)

baru baru ni aku baru jea dapat result UPS untuk sem 2 aku di Matrik Kedah ni.dan Alahmdulillah result aku untuk subjek Sains Komputer okay :) im got's A's solid. im hope one day i can teruskan belajar Sains Komputer kat Universiti nanti . aku nanak sangat2 kos tu wei . insyaAllah hujung bulan 4 ni aku akan jawab exam dengan baik . aku nak berusaha sedaya upaya aku . yahuuuu ! last usaha neh aku kat matrik . tak sabar nak masuk Universiti :) Doakan untuk aku okay ! bhaiiii:)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen