WELCOME TO

Sunday, December 15, 2013

FINAL EXAM

Assalamualaikum wbt ,
tidak ku sangka , sudah nak final exam yoo . sekejap jaa dah nak habeh tahun 2013 . aku rasa macam aku baru ja masuk alam Universiti ni . humm , macam-macam dugaan ada kat Universiti . serious very taff of subject . all subject be killed me . im so worried now . tak tau laaa macam mana nanti nak ambik Master . ni baru Degree . haishhh . perlu kaa aku nak sambung Master lepasni ? rasa- rasa macam tak jaa . sebab aku nak kawen . hehe . malas nak pikiaq dah pasai bab belajaq pasni . setakat Degree pun aku dah tercungap-cungap macam tak cukup oksigen jaa . tambah lagi kalau sambung study lagi lepas ni . Nazak teruih aku . kat Universiti macam-macam bentuk perangai aku jumpak . humm , tapi kawan-kawan aku semua okey jaa . takdak laaa hat tak berapa baguih . buad setakat ni Alhamdulillah , semua masih okey . but I think ... hehe . malas nak bebel kat sini . aku nak ambik masa sat jaa tulis blog ni . oleh sebab exam aku dah dekat . tolong laa doa-doa sama untuk aku yaa :) sebab mendoakan orang lain tu dapat lebih pahala . ganda pahala yaa . insyaAllah , aku akan sentiasa update blog nanti lepas aku habis exam . exam untuk degree kut . bukan UPSR , PMR ka atau SPM dah . huhu . risau aku . tapi aku yakin Allah akan beri jalan untuk orang-orang yang niat ikhlas ni . untuk adik-adik yang baru nak ambik exam UPSR , PMR dengan SPM tu , patut skor untuk exam korang . sebab benda yang korang belajaq semua tu , benda asas jaa . jangan anggap subjek yang korang belajaq tu susah tau . sebab , korang baru di tahap pertama lagi . belum tahap kedua ketiga . tahap kedua ketiga ni macam study degree dengan master dikk oii . so , study hard and study smart . bagi yang dah berjaya , korang perlu ada syukur , sebab korang di beri kejayaan oleh Allah . tak semua orang dapat kejayaan korang tu . so , moral nya kat sini , aku nak semua orang yang masih lagi lanjutkan pelajaran tu , MARILAH KITA SAMA-SAMA BANGKITKAN SEMANGAT untuk BELAJAR ! yeaahhh ! GAMBATEHH and CHAIYOK-CHAIYOK for all students in Malaysian . smile and be strong ,
 Goodluck for your exam :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen