WELCOME TO

Saturday, April 13, 2013

Finished All in Matric's Kedahan.heheh







Assalamualaikum ,
hari yang paling bahagia buatku adalah hari semalam.
semalam adalah kenangan buatku..
bagiku , satu kesusahan pasti ada kesenangan di pengakhirannya..
insyaAllah , kau telah berikan aku satu peluang yang tak pernah aku rasai sebelum ni..
aku tak pernah rasa kan kejayaan seperti ni sebelum ni..
aku tak pernah rasa untuk jejak kan kaki ke atas pentas sebelum sebelum ni,
tapi hari semalam telah menjadi kenyataan buatku ,
aku dapat jejak kan kakiku ke pentas,
walaupun dalam keadaan yang ramai dan sesak, aku tetap rasa bahagia dan syukur ,
akhirnya , aku dah bergelar seorang pelajar matrik . dan aku dah bakal bergelar ex student kmk . hewhew.. hanya tinggal lagi dua minggu lagi aku bakal meninggalkan matrik yang penuh kenangan dan suka duka pahit manis ni . lepas ni , semua nya hanya lah tinggal kenangan dan aku harapkan impian aku untuk menjadi seorang pendidik bakal tercapai :') doakan kejayaan aku di Matrik tau ! aku dah nak exam wehh . graduate dah graduate , tunggu nak jawab exam laa pulak laa . huhu . tataaaaa !


 
















 GAMBAR KAT FACEBOOK AKU OKEY ! :) HAHA











don't say ANY WORD'S :)
  but ALHAMDULILLAH ... 

i'm Finished in Matric's Kedahan now ! hew3..
DOAKAN KEJAYAAN KITA SEMUA ORAITTTTTTTTT !
  
 " hakikatnya , setiap kejayaan itu sangat sangat manis apabila dapat di kecapi dan di genggami "


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments :

  1. Tahniah dah habis matrix .. good luck for your future .. amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hafizz :) InsyaAllah amin ...heheh

      Delete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen