Skip to main content

kenangan di Matrik

Assalamualaikum,

kenangan semalam biarlah berlalu.tetapi mestilah selalu diingati didalam hati.simpan kenangan itu sedalam2 nya . walaupun aku tau banyak kenangan manis dan pahit.. aku harap hampa-2 semua akan berjaya dalam hidup hampa masing-2:) aku sebagai kawan hampa semua, bersyukur sebab dapat kenai rapat-2 dengan hampa . walaupun ada jugak yang takdan nak rapat-2 . tapi aku anggap rapat jea la . haha . hampa semua kawan yang baik walaupun ada jugak nakai-2 . hihi.. dan aku tau , nanti hampa masuk Universiti nanti konfem-2 hampa jumpak kawan baru kan . dan waktu tu lah kawan-2 matrik hanya menjadik kenangan jaa . matrik kan hanya setaun . pejam celik pejam celik , dah hampir setaun dah kita kenai wei . bila masuk semester 2 nie baru aku nampak perangai hampa-2 yang sebenaq-2 nya . dulu semester 1 masing-2  nampak skema skema lagik . HAHA . mai sem-2 baru laa aku tau hampa nie perangai cemna . MALAM SAHARUM IKATAN SEMERBAK KENANGAN memang terbaik ! aku sayang hampa semua :)


LOKASI : THE REGENCY DARULAMAN GOLF RESORT 
MENU UTAMA : STEAMBOAT OKAY ! haha
BAYARAN : RM30 seorang 

 


 


 


 


SEBELUM MAKAN 
singgah pi jenjalan dulu kat tasik darulaman yang tak berapa cantik sangat pun. orang yang first time mai jaa akan kata lawa , aku salu dah mai . HAHA .
nanti bila-2 cuti bule laa ajak famili mai jogging . sesuai untuk riadah:) 






try carik perbezaan gambaq nie. HAHA:)


GAMBAR ASAL 


 Nickname dia ni ZAZA:)




 DINNER STEAMBOT kami malam tu..
sekali sekala makan steambot takpa laa, kalau hari-2 dinner nak telan steambot buleh buleh jugak . jadik papa kedana habeh laaa semua . HAHA .


 



 





 



 




 


 


 


 



 


 


 




 SESI CANDLE LIGHT DINNER :)

 




 

 
sweet bakk hiangg depa dua nie !


 


 

posing dengan gaya nya yang tersendiri.hehe


 
ada kelainan di dalam gambaq ni, Zul
 


muka ceria-2 belaka setelah kenyang kedaqah steambot sampai habeh.HAHA


 
 #aku saja upload gambaq-2 nie semua dalam blog aku , sebagai kenangan . sori laaa noh kalau ada orang tak suka . mintak maap oke ! apa-2 pun thankss too Hazeeq(big BOSS) . sebab handle semua ni :)
 
dan terima kasih daun keladi untuk semua kawan-2 K2S2P1 semester 1 , harap-2 lepas nie kita dapat laa bersua muka lagi . dun forget it ! jumpak kat mana-2 pun , kita tetap menjadi kawan dan selama nya tetap kawan .



GOODLUCK FOR PSPM 2 !




 

Comments

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...