WELCOME TO

Thursday, March 28, 2013

kenangan di Matrik

Assalamualaikum,

kenangan semalam biarlah berlalu.tetapi mestilah selalu diingati didalam hati.simpan kenangan itu sedalam2 nya . walaupun aku tau banyak kenangan manis dan pahit.. aku harap hampa-2 semua akan berjaya dalam hidup hampa masing-2:) aku sebagai kawan hampa semua, bersyukur sebab dapat kenai rapat-2 dengan hampa . walaupun ada jugak yang takdan nak rapat-2 . tapi aku anggap rapat jea la . haha . hampa semua kawan yang baik walaupun ada jugak nakai-2 . hihi.. dan aku tau , nanti hampa masuk Universiti nanti konfem-2 hampa jumpak kawan baru kan . dan waktu tu lah kawan-2 matrik hanya menjadik kenangan jaa . matrik kan hanya setaun . pejam celik pejam celik , dah hampir setaun dah kita kenai wei . bila masuk semester 2 nie baru aku nampak perangai hampa-2 yang sebenaq-2 nya . dulu semester 1 masing-2  nampak skema skema lagik . HAHA . mai sem-2 baru laa aku tau hampa nie perangai cemna . MALAM SAHARUM IKATAN SEMERBAK KENANGAN memang terbaik ! aku sayang hampa semua :)


LOKASI : THE REGENCY DARULAMAN GOLF RESORT 
MENU UTAMA : STEAMBOAT OKAY ! haha
BAYARAN : RM30 seorang 

 


 


 


 


SEBELUM MAKAN 
singgah pi jenjalan dulu kat tasik darulaman yang tak berapa cantik sangat pun. orang yang first time mai jaa akan kata lawa , aku salu dah mai . HAHA .
nanti bila-2 cuti bule laa ajak famili mai jogging . sesuai untuk riadah:) 






try carik perbezaan gambaq nie. HAHA:)


GAMBAR ASAL 


 Nickname dia ni ZAZA:)




 DINNER STEAMBOT kami malam tu..
sekali sekala makan steambot takpa laa, kalau hari-2 dinner nak telan steambot buleh buleh jugak . jadik papa kedana habeh laaa semua . HAHA .


 



 





 



 




 


 


 


 



 


 


 




 SESI CANDLE LIGHT DINNER :)

 




 

 
sweet bakk hiangg depa dua nie !


 


 

posing dengan gaya nya yang tersendiri.hehe


 
ada kelainan di dalam gambaq ni, Zul
 


muka ceria-2 belaka setelah kenyang kedaqah steambot sampai habeh.HAHA


 
 #aku saja upload gambaq-2 nie semua dalam blog aku , sebagai kenangan . sori laaa noh kalau ada orang tak suka . mintak maap oke ! apa-2 pun thankss too Hazeeq(big BOSS) . sebab handle semua ni :)
 
dan terima kasih daun keladi untuk semua kawan-2 K2S2P1 semester 1 , harap-2 lepas nie kita dapat laa bersua muka lagi . dun forget it ! jumpak kat mana-2 pun , kita tetap menjadi kawan dan selama nya tetap kawan .



GOODLUCK FOR PSPM 2 !




 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, March 07, 2013

Masa depan ku:)

Assalamualaikum uollss :)

baru baru ni aku baru jea dapat result UPS untuk sem 2 aku di Matrik Kedah ni.dan Alahmdulillah result aku untuk subjek Sains Komputer okay :) im got's A's solid. im hope one day i can teruskan belajar Sains Komputer kat Universiti nanti . aku nanak sangat2 kos tu wei . insyaAllah hujung bulan 4 ni aku akan jawab exam dengan baik . aku nak berusaha sedaya upaya aku . yahuuuu ! last usaha neh aku kat matrik . tak sabar nak masuk Universiti :) Doakan untuk aku okay ! bhaiiii:)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen