WELCOME TO

Saturday, January 19, 2013

aku tak pandai berenang ?


                                            
 Assalamualaikum ,

aku telah memanfaatkan cuti aku selama tiga hari di rumah dengan baik sekali . haha . 19/1/2013 aku dan famili pergi mandi kolam bersama-2 dekat tempat yang sangat-2 lah indah dan damai . tempat tu terletak berdekatan dengan kawasan titi hayun , yan kedah . seriously aku tak tipu . tempat nie best sangat ! bagi sesapa yang mahukan privacy ketika mandi , boleh laa datang ke tempat nie . tempat nie sebuah rumah dan sebuah kolam yang gilerr-2 besar . best-2 jugak . tujuan aku pi sana pun sebab nak mandi kolam weyyy . tapiiiii masalah nyaa aku tak pandaii berenang . huhu . hampa toksah lah dok heran sangat dengan aku . aku sincerely bagitau , aku nie penakut sikit nak berenang . nak tekan kan kat sini , aku bukan takut kat air . tapi aku nie ada satu perasaan dalam mindset aku yang bila aku nak berenang aku takut lemas . wuuuuuuuuwwwuuuwwu...
penakut kau aten ! takpa-2 , at least aku tau aku ada kelemahan jugak . haha . so , aku pi sana . rahsia nya bila aku nak mandi kolam tue aku pakai pelampung weyy . best paaa jadik aku . herher . i proud wif myself :P SEBAB aku dapat mandi pakai pelampung lagi . #tiba-2 rasa macam zaman kanak-2 lagi . mandi pun kena pakai pelampung . (==') tu tak bermakna kalau aku tak pandai berenang , aku ni taklayak terus mandi kolam lansung . kan kan ? haha . aku rasa tak malu lansung kot bila aku tak pandai berenang . tapi aku rasa bangga weyy . sebab bila aku lemas nanti , mesti ada orang tolong selamatkan aku . haha . kalau takdak pun takpa . ada aku kesah ? huhu . bagi aku , kalau seorang perempuan tak pandai berenang tak aku ambik peduli sangat . normaal laa kan ? haha . tapi kalau bagi lelaki , aku rasa sewajib nyaa kaum adam pandai berenang . sebab mereka lah akan menjadi ketua dalam keluarga nanti . kalau hampa lelaki tak pandai berenang  or takut-2 untuk berenang . sebaik nya cubalah untuk berenang sebab bagi aku , lelaki yang tak pandai berenang ni adalah penakut . so , sama-2 lah kita belajar berenang weyy . aku pun dalam proses belajar berenang . wakaka !


 nie aku a.k.a tuan punya blog nie . wakaka !



lagi-2 aku :)


saya saya saya ....


nampak terserlah kegedikan disitu . aku budak bajet tinggi .


aku segak dak ? JAWAB-2 :P haha !



you all can call me "aten" or "nabila" 




tempat aku dok panjat tadik : "papan gelungsur" 
#letih owww naik turun benda alah nie . haha .




tengok-2 ! cantik kan tempat nie . siap ada rumah lagi . kolam yang jernih .
# best-2 !



dalam gambar nie batu sungai . kalau nak tau , tempat nie gunakan saluran air dari bukit untuk takungan air dalam kolam .
#sejuk gilaa kot ayaq nie . wuuuuu~




tengok nie : ada siap tangga lagi . dun wory bagi mereka-2 yang takutkan kedalaman . haha . bule jaa mandi pakai tangga :P

 #semua gambar nie , aku snap waktu nak balik dah . GAMBAR WAKTU AKU MANDI TAK BULE TUNJUK , PRIVACY . HAHA .
 credit to my ngokngek bro HILMI ARIF :)

last update dah weyyyy ! lepasnie aku dah nak exam . hampa doakan untuk aku tau ! last semester dah aku sekarang weyyy ! wuuwuwwu ~~
thanksss for visit my blog :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen