WELCOME TO

Monday, December 17, 2012

Assignment belambak ?

Assalamualaikum readerss ku !
 
#jawab salam dulu baru seludup baca okay :) 
 
perghh (!) First time aku tahan mata aku untuk mengadap asignment physics aku yang terbengkalai oiii (!) gila kau aten (==') esok macam mana laa aku nak masuk kuliah . mampus tahan mata laaa aten . hmmm , apakan daya . dah mencuba untuk siapkan . tapi banyak sangat kerja aku rasa minggu nie . gila letih (==') sabar jea laaa . demi masa depan jugak kan . aku sekarang dah tekad . takmau lagi mengada-ngada nak pikir pasai benda lain selain belajar . aku tau , aku ramai peminat . #uweeekkkss ! nak muntah aku yang tulis nie . aku tau korang pun nak muntah kan kan ? haha . okay , aku takdak benda nak cerita kat sini sebetul nya . so , aku merapu jea laaa kan . aku nak bagitau laa jugak laaa kan kat korang , aku baru jaa lepas abeh morning sickness . haaaa ? morning sickness ? OMG (!) no (!) bukan-2 . aku demam laaa . kihkih . dua hari aku demam . dan sehari jugak aku ponteng kuliah mathematics weyh (!) hmm , tak berdaya dah weyh . nak buad macam mana ? namapun tak larat . esok tuh aku gagah jugak pi kelas . sebab aku takut nanti aku jadi BODO . aku takmau (==') aku nak exam dah woii bulan Januari 2013 nie . apa-2 pun , sekarang dan hari nie aku dah makin sehat . Alhamdulillah . thankss Ya Allah . aku dapat semangat balik selepas mak ayah aku datang melawat aku kat sini . mak ayah aku mai bagi ubat dan semangat . aku terharu :') tapi semua tuh aku nak jadikan kekuatan untuk aku teruskan perjuangan aku di matrik nie . aku tau aku tak boleh bagi yang paling terbaik untuk semua orang . tapi aku yakin aku boleh bagi yang paling sempoi untuk semua orang . 'sempoi itu simple' ? apa laaa hang aten . suka campuq aduk ayat omputeh dengan melayu . hakhak . aku malas tulis panjang-2 . dah malam gila nie . malam pun dah nak berganti siang dah . yang aku nie nak berganti dengan apa pulak ? haha . okay aku merapu . hakhak . kat mana lagi kalau aku tak merapu kat sini kan . rindu merapu kat sini . kihkih . by the way , aku nak ucap terima tak kasih laa sebab sudi baca entri aku yang ntah apa-2 nie kan . Alhamdulillah . kihkih . aku mahu popular laa katakan :) haha . tajuk novels okay . bukan tajuk cerita aku nie . kbhaaiii (!) wasalam .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen