WELCOME TO

Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan :)

Assalamualaikum semua !

jeles gila tengok oqang lain dok update status depa kat wall pasai salam ramadhan . so , disebabkan kejelesan aten tue banyak sangat dah , aten pun nak laa jugak ucap Salam Ramadhan kat hampa semua . tapi bukan kat wall laa , bagi aten kat blog pun dah lebih dari cukup dah  .. haha !

syok laaa kan , nak sambut bulan yang penuh syafaat nie .. Bulan yang indah . bersyukur sesangat sebab aten dapat lagi bertemu dengan bulan Ramadhan pada tahun nie . sebelum sebelum nie bila puasa , puasa kat asrama . pagi pagi kalau waktu sahur , ada disediakan . tapi sekarang , tahun nie dah lain . aten sahur sendiri sendiri jaa laa . pakai kos sendiri jaa laaa kan . nama pun dok matrik . huhu . takpa takpa . aten dah siap siap dah makanan yang nak bawak pi untuk makan sahur nanti . jangan risau . banyak oww . haha . sebab lepas nie , sebulan sekali baru boleh balik rumah . tue yang tak best tue . kena dok lama kat matrik . huhu . apa apa pun aten bersyukur laa , sebab rumah aten dekat jaa . hehe . jangan jeles 
eyh ! untung laaa kan . aten engat nak ambik kesempatan berpuasa nie untuk menurunkan berat badan . insyaAllah . doakan laa yaa . haha . tapi takpa laa . kalau gemuk pun kan . CUTE PAA . haha . biaq gemuk asal sehat takpa kan ? jangan gemuk tapi sakit sudah . hehe . biasa laa , setiap perempuan kan nak kuruih . takmau gemuk :( sekian . 


amacam ? kuruih dak kami ? haha !
 *hangguk kaih , kalau dak nanti kami tumbuk ! kahkah !

ekceli , kat atas nie gambaq lama la . zaman zaman muda dulu oke . zaman zaman tengah maju . gaya tudung pun dah nampak pelik . haha . tapi takpa , bukan selalu kan ? sekali jaa . hee . bai awok awok semua . 

SALAM MAAF dan Salam Ramadhan untuk semua :)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen