WELCOME TO

Sunday, May 13, 2012

PERISTIWA KEMARIN

Assalamualaikum ,
hai hai dan Salam SATU Malaysia (!)

kemarin aten makan kenduri kahwen lagik . adoii . dua hari nie aten keja menambah lemak kat badan jaa kan kan . makan oww makan dan terus makan . HAHA . hem , tapi kan kemarin aten pi jugak sekolah lama . saja laa nak lepaih lepaih rindu . HAHA . dapat amek feel pun dah oke dah . hehe . feel nak masuk Universiti . HAHA . insyaAllah , amin . doa doa laa untuk aten . bagi dapat masuk Universiti . hehe . oke oke . pastue , aten singgah tengok tok aten kat Sungai Petani pulak . biasalaa , mak aten saja nak pi ziarah . kunun kunun yaa sempena HARI IBU la . HAHA . ekceli , tok aten teharu . oke laa kan . untung laa jadik tok aten tue . dapat menantu yang baik macam mak aten kan kan ? HAHA . apa apa pun aten nak laa jugak wish special kat ibu ibu yang ada kat Malaysia nie . SELAMAT HARI IBU yeaah (!) HAHA . semoga dipanjangkan umuq dan dimurahkan rezeki :)



SELAMAT HARI IBU 

p/s : sayangilah ibu ibu anda sekalian dan hargailah segala pengorbanan yang ibu anda lakukan untuk anda :)

" SYURGA ITU DI BAWAH TELAPAK KAKI IBU . "

 #kalau korang pandai , cer teka mak aten yang mana satu . HAHA .




posted by atensayangmakselamanya .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen