WELCOME TO

Tuesday, May 08, 2012

dilanda serba salah !

hye tawan2 ! Assalamualaikum :)
#jawab laa salam aten tue , kesian aten . hewhew :)
 
apa laaa nak laa nak jadik kat aten nie SEKARANG .? aten dilanda seribu kali serba salah . dah taktau dah macamana nak cerita . sedih . serius (!) sekarang , mak aten kata politeknik tue baguih . sebap dia sesuai dengan tahap otak aten . aten bukan pandai pun . kalau nak belajaq pun jenuh laaa kena paksa . baru otak boleh terima . hehe . aten nie LAMPI tau . taktau ka LAMPI apa ? hehe . tak perlu tau la . RAHSIA (!) haha . kalau nak tau sangat , pi laa buka KAMUS DEWAN . takpun try laa search kat google . oke aten promot google . kaya la google lepas nie . huhu . tapi kalau ada kira oke laa . hehe . takdak takyah laa kecewa sangat . tak penting pun kawan (!) aten tadik baru jaa terima calling2 dari cekgu kaunselor sekolah aten . aten saja mesej kat dia . mintak pendapat . aten nak laa jugak tau apa pendapat cekgu kat sekolah kan . kunun nyaa dapat selesaikan masalah laaaa . rupa yaaa , dapat masalah ada laa . pening arggh (!) tension tahap nie . cekgu sogok aten pasai kelebihan yang ada kat MATRIK kot (==') oke , PADAN MUKA (!) sapa suwoh aten tanya kan ? haha . oke , gelak laa gelak laa . tepuk laa tangan ramai2 . huhu . terima kasih (!) aten sekarang dalam dilema lagik nie . taktau nak buat paa dah . senang citer KAWEN laa . senang sikit . haha . mau dak aten kawen ? (==') oke , aten lawak jaa tau . takmau laa aten kawen awai2 . dah laa aten nie still kanak2 ribena lagik . (==') suka ? oke , terima kasih . hehe . aten nak happy laa . takmau dah ceni . sobssss :'( kalau sapa2 rajen , mai tolong aten . kalau boleh aten nak suwoh dia buat pilihan untuk aten . hehe . senang :) hewhew . SUKA cara tue . takmau bagi pendapat takpa laa . tapi aten harap sangat2 korang tetap doakan untuk aten . aten nak BERJAYA macam you you ALL jugak :) hehe 
 
PILIHAN 1 :
 
CIVIL ENGINEERING 
 
PILIHAN 2 :
 
 SAINS 
 
yang mana satu nie ?? pening dah aih ! 
bagi ampa ? komen ja kalau nak tolong . hewhew (==')
 
wasalam .
 
posted by atenserabut .

please (!) TOLONG bagi SATU jawapan ? SATU jaa , tak banyak (==') terima kasih .
#tak kesian kaa tengok muka poyo aten tue kawan ? huhu . kesian oww , muka orang tengah serabut kot nie (!) sobsss (!)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen