WELCOME TO

Saturday, March 24, 2012

aku pemalas !

hye ! Assalamualaikum .
*sapa tak jawab kurang pahala korang . hihi .

nak menguap sat boleh kot noh ! tiba2 jaa rasa mengantuk bila bukak laptop nie . huhu . tak tau pasaipa . heee . maybe sebab kebelakangan aten ajen sangat tidoq lambat kot . normal  laa , orang dah abeh SPM dah . weeee ~~ (^^) mata bekelip2 dah nie ( :P ) macam2 perasaan ada dalam hati aten sekarang nie . huhu . hah laa , orang dah dapat keputusan SPM dah . tanggal 21 mac 2012 , hari yang paling sejarah buat aten dan bebudak SPM 2011 . hee . mula2 dapat tengok keputusan SPM tue terasa sangat2 sedih beb ! mau tau laa sebab paa cek . dapat keputusan terok . bagi aten laaa . keputusan tue memang agak2 terok . heee . nak cerita kat korang pun segan megan :(  tapi bila dipikir2 kan balik . sepatutnya aten nie bersyukur owww . sebab keputusan nie lebih baik dan improve lagi dari keputusan trial dulu2 . hee . Alhamdulillah . thankss for Allah ! now , i'm proud wif myself . becoz my rezat all credit . hee . *maap english tunggang tebalik . haha . Hem , aten percaya qadak dan qadar Allah . dan aten redho dengan ketentuan Allah . walaupun keputusan aten tak membanggakan orang2 lain . tapi mama aten bangga dengan keputusan aten . huhu . sedih yaa ! sobsss2x ! :'( i'm sory mumss becoz can't give u flying coloursss in SPM . but i still can give u smile . and i promise ! i want serious study ... huhu . *maap laa , spekin sat . haha . aten tau mama . aten nie suka sangat belajaq main2 dulu . tak focus lansung kat study . huhu . sedih laaa . budak malas memang patut dapat balasan macam nie pun . (==') padan dengan muka aku ! haha . gelak kat diri sendiri . biaq laaa . aten nak bagi kesedaran manyak2 kat diri aten nie haaa . malas sangat ! amek engkau ! keputusan SPM pun terok . heee . malu2 . tapi tak teruk meruk cam beruk sangat2 pun . oke laaa . sebab aten dapat credit semua . yang paling aten tak sangka sekali BI aten . terkesima terkedu bila tengok . Alhamdulillah . meningkat banyak dari trial . aten pun tak paham dari sejak dulu2 sampai sekarang . pasaipa laaa aten nie slow sangat2 BI . huhu . sehari sebelum periksa SPM BI tue , aten bagitau kat tecer Mun . sampai nak nangeh2 laa kira . risau kat BI . huhu . tak tau nak buat macam mana dah kat subjek nie . memang teruk meruk sangat dah . tahap maksima punya terok . vocab dan grammar sentiasa salah . :P malu2 . haha . tapi last2 , atas usaha aten menghafal esei cerita yang memang agak banyak dan berjela2 tue . dan atas sokongan yang diberi oleh tecer kesayangan aten nie > tecer Munirah Ariffin . aten dapat BI oke . atas berkat usaha tecer Mun yang pagi petang korbankan masa untuk aten , 2 hari sebelum periksa SPM subjek BI . huhu . tecer buat macam2 kat aten petang tue . dia boleh2 suruh aten hapai esei BI yang aten reka2 sendiri tue . esei yang paling best ! hee . aten enjoys gilaa hapai esei tue . tapi tecer memang banyak membantu aten . dan aten berdoa dan tawakal kat Allah . mohon agar aten boleh jawab BI dengan oke . dan hasilnya Allah dah makbulkan doa aten . huhu . mama aten pun sangat2 risau kat subjek BI aten . dia yang takut lebih lagi dari aten sebenaq nya . i no felin . haha . and thankss tecer Mun . u are the best tecer .! (^^)  dah abeh cerita pasai subjek omputeh tue , subjek lain pun oke jugak . tapi aten paling nak tuju kat sini subjek BI laa . hee . subjek killer millerss bagi aten . tapi aten tau korang mesti ada terkata jugak kat dalam hati ampa2 tue . yang aten nie yang tue pun nak cerita kat sini . huhu . laaa , aten bukan nak paksa maksa korang2 baca pun . sesuka hati aten laaa nak cerita apa . haha . *lawak2 jaa noh . and lastly , sekarang nie macam2 feeling yang aten rasa masa kat lubuk mubuk hati aten nie . rasa bahagia , sebab aten dah abeh SPM dah . bagi adek2 yang tengah dan akan menghadapi SPM tue . jangan laa sia2 kan SPM anda . sebab SPM tue > Sijil Peluang Masadepan . haha . bagi aten laaa . (^^) so , tak rajen pun kena pulun jugak oke . jangan malas macam cik aten oke . heee . cik aten dah insaf dah . adek2 kena insaf jugak laa sebelum terlambat . hee . aten sekarang dok risau nak dapat tawaran belajaq kat mana pulak lepas nie . huhu . dulu belajaq 5 taun kat baling . sekarang ke mana pulak hala tuju aten . heee . dekat ke jauh pun tak tau laa . berdoa dan tawakal jea laa . pilihan bidang dah buat dah . sekarang tunggu tawaran belajaq jaa laa . doa2 kan untuk cik aten yea korang . biaq kita sama2 dapat berjaya dalam hidup . amin :) nanti aten buat story mory yang syok miyok lagi nah kat blog terchenta nie oke ! hee , sekian dari budak dah rajen . wasalam .

thankss for reading !

posted by budakrajendahsekarangniehaha .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen