WELCOME TO

Wednesday, March 14, 2012

pendatang asing ???

hye ! Assalamualaikum .
*sapa jawab , aten sayang kat dia . hee .
ekceli , aten nak story mory laa kat korang semua . apa dah jadik kat aten tadik ?? huhu . tragis tragis . sungguh tragis ! sedih jaaa . *hiperbola  . haha . sebenaq yaa tadik aten ekut mumss aten pi bank ! pastu , engat nak laaa pi buka akaun baru untuk aten . hemm , dengan gaya excited laa kunun . hee . pi laa masuk isi borang semua . erti kata lain yaa lengkap laa ! nak di jadikan cerita , abang bank tue suwoh aten cap jari . hem , kat sini laa yang timbul problem yaa . aduii ! pening di buat yaa . huhu . apa laa nasib . malang nasib aten , Allah nak duga aten . ic aten tak boleh baca maklumat . cap punya cap . berejam puya tunggu . last2 tak boleh jugak ! adeiii ! dugaan dugaan . hem , rasa diri aten nie pendatang asing jaa . huhu . ic tak berfungsi . last2 , abang bank tue suwoh laa aten pi buat ic lain . dia cakap kat pejabat pendaftaran tak ramai orang pun . tue pasai laaa petang tadik jugak laaa , aten dengan mumms pi . dah laa jauh kat istana anak bukit nuh . huhu . nak jadik cerita , pi pi ramai laa orang ! sakit yaa hati . huhu . siap kena amek no lagi ! adeeei ! sabar jea laaa . hem , last2 .. mumms malas tunggu . dia nak cepat . dia teruih pi tanya kat kaunter . tengok2 ! jeng jeng ! cip ic aten elok lagi laa . Alhamdulillah . hihi . berkat kesabaran last2 Allah tolong jugak . hem , kakak jaga kaunter tue pun terang laa kat aten . blaaa blaa ~~ pasai nak buat ic kena cukup umuq dulu . 18 tahun ke atas sampai 25 . ekceli umuq aten tak cukup lagi . tue pasai laa tak buat ic baru lagi . huhu . aten punya laa excited nak buat ic baru tadik . heee . tak jadik daa . huhu . korang paham2 laa muka aten masa darjah 6 dulu . huduss sikit . huhu . dah laa chubby . not pretty :( hihi . but now i happy bcoz im 18 teen . hihi . oke ! abes2 balek dari pejabat pendaftaran tue teruih aten pi bank . hiuwhiuww :) pi bank lagi . jumpak laa abang bank tue lagi . hem , akhirnya ! buku akaun bank baru aten siap jugak . Alhamdulillah :) syukur sesangat ! hem , pasnie tak gadoh2 dah nak pikiaq . hee . dan aten nak laa jugak cakap kat korang ... aten dah dewasa sekarang !! dah besaq dah . hee . boleh pi amek duit sendiri dah sekarang . hihi . *gedikss . oke korang ! dah laa kot . sampai sini jaa aten nak story mory kat korang . nanti aten story lain . hihi .
 salam sayang !!(^^)

posted by atenlonely.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen