WELCOME TO

Sunday, March 04, 2012

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun

hye ! Assalamualaikum . (^^)
*jawab jangan tak jawab . hihi .

hey korang aten nak join contest nie ! nak tao ? jom lar terjah blog nie .



nie banner contest tue :

 
 dan nie dia syarat2 dia :)
 aten menjunjung perintah . hihi .

 

puteri dah menjunjung perintah ! sekarang puteri aten nak ucap thankss sangat2 kat Afiqah sebab tag untuk join contest nie . sekian dari aten :) 

aten tag :

 

 
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Mega Giveaway by Eeda And Rishah

Hye ! Assalamualaikum .
*sapa jawab salam nie , aten sayang kat dia (^^)

oke2 . aten hari nie nak join contest nie pulak ! macam best jea . rugi kalao aten tak join . hihi . so , sapa2 berminat ? jom lar join . hadiah2 dia pon best2 jugak . hihi . apa2 pon thankss for Rishah dan Eeda . ajen buat contest2 nie . huhu . depa2 nie masih sekolah lagi tao . ajen kan depa dua nie . hihi . tahniah sebab dapat buat contest nie ! nah penghargaan buat korang !

 

TAHNIAH ! sebab dapat buat contest nie (^^)


nie lar banner contest tue .
 
 
nak join ? jom cepat2 . serbu blog nie !

 sebelum tamat ! :)

 aten tag :
http://bicarahatilaila.blogspot.com/
http://amaninasaffi.blogspot.com/


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening


hye ! Assalamualaikum . (^^) 
*sapa jawab salam aten nie , aten sayang ampa ! hihi .

haha , aten sebenaqnya tekejut beruk dan terkesima . 

Haaaa !!!




Aiceh , terkejut lar sangat kan . buruk bebenor (sangat2) tengok muka monyet tue tekejut . haha . memang terkejut pon . tapi muka aten terkejut bukan macam monyet tue tao . nanti korang dok samakan muka aten dengan monyet tue pulak . (==') hakikatnya , aten comel lagi oke . *perasan . hihi . alaaaaa , sapa lagi lar nak puji aten comel . kalao bukan diri sendiri . hihi . oke2 . sudah2 . aten nak ucap thanksss sangat2 kat miss yaya . sebab ajak aten join segmen nie ! hihi (^^) syok abes dah nie . sebab dapat join segmen nie . 

 

hihi . gelak sat ! nie lar dia banner segmen tue . comel kan kan . macam aten lar . *hangguk cepat ! haha . *perasan lagi . hihi . aten suka tajuk segmen nie . memang perkara yang  selalu terlintas di otak geniuss aten bila sedang berblogging . huhu . boleh di katakan setiap kali aten buka blog mesti wajib aten tengok dulu , jumlah follower aten hari tue lar . bertambah ke tak . hihi . kalao berkurang tue aten nak nangeh(menangis) gulin2 (guling2) laaa . sobss2x ! dah lar aten penat2 jadik follower orang . orang tak mao follow blog aten pulak kan  . sedih lar . huhu . apa2 pon sebenaqnya , Alhamdulillah . sebab semua2 yang aten cakap tue tak berlaku pon . hihi . hanya ilusi semata2 . aiceh ! ayat ... ! baku nak mampus . hihi . makin hari makin bertambah follower aten . dan makin hari makin bertambah sayang aten kat korang2 yang sudi jadik follower blog aten tue . aten bercita2 nak sangat bagi follower aten bercambah-cambah . aiceh ! berangan-angan laaa konon . yeaa laaa . kena lar berangan sikit . nama pun blog KISAH SANG PUTERI . kena lar berangan-angan sikit . nak jadik apa . hihi. nak kawen dengan anak raja ka ? nak jadik kaya ka? nak ada rumah bangla ka ? oppsss silap ! banglo laa . heee . so , kena lar selalu menyinggah ziarah , blog aten nie . walaupun aten tao lar , blog aten nie takdak paa pon . hanya sekadar blog yang orang laa nie dok sebut2 tue > huduh ! huhu . *humble(merendah diri)

apa2 pon niat aten buat blog nie untuk menambah lagi rakan2 dan yang paling utama sekali ! aten nak pembaca2 blog sekarang2 nie dapat menambahkan ilmu2 mereka dengan ilmu2 yang berfaedah . bukannya yang mengarut2 dan buruk2 . dan yang paling pasti tujuan aten buat blog nie bukan untuk menambah dosa , tapi pahala yang berlipat ganda . sebab , ada dua arah saja yang boleh kita pilih bila kita buka tenet (internet) . arah yang baik atau buruk . pandai2 lar korang pilih oke ! jangan salah jalan cukup . nanti sesat . hihi . sama macam kita memandu kat jalan raya jugak laa . Asalnya nak pi Jitra . alih2 salah amek jalan . terlajak pi Kuala Lumpur pulak . huhu . tak ke menyusahkan tue . terpaksa pulak lar kita patah balik . bukan senang tao . jauh jugak tue . huhu . boleh berkurang minyak kereta korang . *ayat orang kedekut . hihi . oke lar , dah lar kot noh . mesti korang cakap aten nie tulis kalahkan orang2 yang berbahas jaa . huhu . dah lar beletiaq macam2 . huhu . sebenaqnya , tak oke . ikut lar korang nak baca ke tak . janji aten buat nie pon sebab aten nak sangat2 join segmen nie . miss yaya bagi peluang , tulis jea lar apa yang aten rasa nak tulis . hihi . oke2 . 
apa2 pon thankss for miss yaya !

 
THANK YOU SO MUCH MISS YAYA !!


dan akhir sekali , aten harap sangat2 sapa2 yang rajin2 takdak keja apa lansong nak buat tue . boleh lar pakat2 join segmen nie . rugi owww tak join . mana tao segmen nie dapat mengurangkan penin2 kepala otak korang2 tue . sebab dok pikiaq macam mana nak tambah follower2 kat blog2 korang tue . hihi . sekarang pon fenin2 (pening) aten pon dah takdak . Alhamdulillah . thankss for Allah because give me chance for join it . (^^)

p/s : maap miss yaya .! aten tak sangka aten terbuat karangan pulak dah kat segmen nie . huhu (==') panjang tak sangga (sangat2) dah . hihi . biasalah , lama dah tak buat karangan panjang2 . zaman2 sekolah dulu2 jaa yang boleh buat pon . kan kan .? *hangguk cepat ! hihi (^^) sapa penah sekolah menengah tue , dia tao lar noh . hehe . peace for Muslims . (^^)

JOM SERBU blog nie sekarang !! serang dan follow !!

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/ 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen