WELCOME TO

Sunday, February 19, 2012

sayang cikgu kpp tue !

hye ! Assalamualakum . 

aten hari nie sehari suntuk ada dekat tempat latihan memandu . penat nak mati ! tudiaaa . terok sangat aih ! huhu:( nak buat macam mana . kena amek lesen ! macam nie lar dugaan dia . heee . tapi aten bersyukur2 sangat tadi . sebab aten dapat cekgu kpp yang baik sangat ! nama dia dirahsia kan ! takot2 nanti tersalah faham pulak . haha . bukan hapaaa . cekgu tue baik dengan aten . aten punya lar ketaq tak habes waktu tengok nama kat senarai cekgu2 yang kena ajaq nanti . tengok nama tak kenai . tapi bila tengok jaa muka ! laaaaaa , cekgu hat nie kaa . kenai sangat2 lar . (^^) sebab cekgu nie yang bagi aten luluih moto dulu . heee . thanks teacher ! (^^) proud for him . sebab dia ada belas kasihan kat aten . hihi (^^) tak sangka pulak aten jumpak cekgu nie lagi waktu belajaq kereta tadi . muka jea nampak garang . hati baik . cekgu nie bagus sangat2 ! beliau ajaq aten sampai aten betol2 oke . sampai pandai kawal stereng lar ! hehe (^^) aten sebelum nie bukan penah bawak kereta pun . tadi baru kali pertama tao ! huhu . best punya pasai lar nie . sampai aten story kat blog nie . hehe . dulu2 aten kira terok lar . sebab 'clutch' pun aten tak  tao yang mana satu . harap gear jaa yang tao . heee :P but today i know everything about car . i'm very happy oke ! hehe (^^) biar lar kalao korang nak cakap aten nie gedikss ka haapppaaa . sebab pasai nie pun nak update . aten pegang prinsip suka hati aten lar . blog aten . bukan blog korang ! hiuwwwhiuww (^^) aten syok2 pun kat sini jaa . bukan kat blog2 korang . haha . tak suka jangan baca entry nie . tak paksa , tak suruh . heee . so, aten sekarang nak tidoq dulu oke . nak mimpi sang putera pulak ! dah puas belajaq memandu tadi . sampai kepala senget2 dah lar nie . sakit kepala semua lengkap ! haha .  so ! i'm sleep now ! sweetdream my sweetheart (^^) and thankss for teacher kpp (^^) buat aten bahagia hari nie . memang tak buhsan pun belajaq kereta tadi . best sangat ! oke2 ...  taaataaaa semua ! goodnight blogwalking (^^) salam .




posted by aten>bahagia (^^)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen