WELCOME TO

Sunday, January 01, 2012

happy new year 4 all my frenz....!



hye blog....!lma ta tulis kat blog nie...rindu asa...asyik3 post lagu jea ...ta bes jugak an3...sekali sekala na jugak aten tulis something kat blog tr'cinta nie an...hehe! so sweet ! taon baru da brmula...so,amai kwn3 aten yg da mulakan azam baru...haaa ! klao na tao aten un ada azam gak taon nie...haha! knon3 nya laa...pdahal bukan berazam sgt un...zam...zam...alaaaa ...kazam....ada la ...haha! main3 plak...adoiii...biasa la...bila da abes sekolah nie...mcam3 perangai mula terserlah...terutamanya perangai yang paling orang suka uat "malas" ...haha!sapa la yang ta malas an3....mesti ada punya malas tu...cuma antara ta mao dengan na jea...huhu! bagi aten sapa yang malas tu lebih baik dari yang rajin...haha! na tao sebab pa?? sebab orang yang rajin tu sebenar ea dia da menyusahkan diri dia jea...ta penat ke asyik3 uat kerja memanjang jea...ta kan ta mao rehat lnsong kot...hehe! biasala....kadang3 lumrah manusia juga...bila kita malas..mula laa na mengata sana sini...ada ja yang yang ta kena...itu laaa..ini laaa....adoiiii..kadang3 geram oww...huhu!bila kita rajin un susah jugak...sebab nanti ada laa orang yang mulut jahat sikit nie suka ta puas ati dengan kita...dowg jeles ! sebab dowg malas kita rajin...haha!so,dowg kata kita nie uat kerja un cuma na mnunjuk3 ja....pdahal hati yang ikhlas sapa tao....! suma orang ta nmpak...hnya Allah yang tao...^_^ so,jangan la...terlalu na ikut cakap orang sekeliling tu....juz jadi diri kita sendiri jaaa ....pedulikan laaa apa orang na cakap....kita punya hal.... oke ! hopefully,aten harap korang ta jemu3 laa na baca blog aten nie....walopon ta seronok an3...tapi aten na kasi tao kat korang suma laaa....taon baru nie maybe aten na azam na jadi aten yang baru...sebab terlalu banyak sangat knangan3 pahit taon lepas ....huhu!now, i want to prepared all things in my life on this year ! i want to get something like new in my life...be a good gurlz ! ^_^ so, maybe blog aten nie akan bertambah ceria kalao ada korang....jangan malu3 na buka blog nie oke ! enjoys your life in the new year 2012! dun be sad...!epi always.!kalao sedih bule laaa kongsi bersama3 aten...oke ! daaaa ! assalamualaikum...",
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen