WELCOME TO

Saturday, November 10, 2012

"WOMEN make better leaders than men." agree???


 Hai Assalamualaikum :)

aku rindu gilaa kat blog neh . dah besawang dah paa kan (==') haha . at least aku ada laa jugak rasa nak uptooohdated kan kan . hum , aku sekarang dah tamat mengaji semester 1 dah kat matrik changlun . aku taktau apa laa yang akan aku dapat nanti untuk semester 2 nanti . tobat result aku .... arghhh ! tolong laaa jangan sebut . tapi aku harap aku dapat keluaq dari matrik . hum , aku taktau laaa hampa semua . aku rasa aku nak kawen laa . calon suami ada dah . HAHA . #ayat gatai . hem , at least aku dah pulun untuk semester 1 neh . apa pun keputusan aku redho dan tawakal :) hampa mesti pelik kan ? napa laa aku updated blog letak tajuk neh . takdak kaitan lansung (==') tapi sebenar nya ada kaitan laa . tau apa kaitan ? tadik aku dah berjaya menduduki exam muet . apa tuh weh ? haaa , muet neh maksud dia MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST . hamboih ! panjang kan . haha . tuh laaa tajuk writing tadik . aku kena jawab soklan tuh laa . haha . tajuk dia neh bagi aku sikit pun tak advanced weh . haha . tapi aku syukur laa sangat2 sebab dapat jawab dengan jaya nyaaa . hihi . kalau nak tau muet neh ada banyak bahagian . salah satu bahagian dia , listening test . perghhh ! dah laa tadik aku lupa korek telinga aku . so , tadik aku takleh fokus . haha . aku rasa ada sumthing dalam telinga yang tak buang sebulan . euwwwww ! aku gurau jeaaa okay . haha . jangan laa caya sangat :D . apa apa pun aku harap result aku okay untuk semester 1 neh . Amin :) doa laah samaa okay untuk aku .. bubaaaiii uolllss (^^,)

thankss for reads :)

wasalam ..


#muka budak poyo muncung sedepa . HAHA (==')

               ENJOYSS YOURS HOLIDAY OKAY !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments :

  1. Cun + chomel = top of this year . I means your pic . >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaka ? ==' HAHAA . thankss dayah danisha :) awak comel jugok . hihi

      Delete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen