Skip to main content

"WOMEN make better leaders than men." agree???


 Hai Assalamualaikum :)

aku rindu gilaa kat blog neh . dah besawang dah paa kan (==') haha . at least aku ada laa jugak rasa nak uptooohdated kan kan . hum , aku sekarang dah tamat mengaji semester 1 dah kat matrik changlun . aku taktau apa laa yang akan aku dapat nanti untuk semester 2 nanti . tobat result aku .... arghhh ! tolong laaa jangan sebut . tapi aku harap aku dapat keluaq dari matrik . hum , aku taktau laaa hampa semua . aku rasa aku nak kawen laa . calon suami ada dah . HAHA . #ayat gatai . hem , at least aku dah pulun untuk semester 1 neh . apa pun keputusan aku redho dan tawakal :) hampa mesti pelik kan ? napa laa aku updated blog letak tajuk neh . takdak kaitan lansung (==') tapi sebenar nya ada kaitan laa . tau apa kaitan ? tadik aku dah berjaya menduduki exam muet . apa tuh weh ? haaa , muet neh maksud dia MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST . hamboih ! panjang kan . haha . tuh laaa tajuk writing tadik . aku kena jawab soklan tuh laa . haha . tajuk dia neh bagi aku sikit pun tak advanced weh . haha . tapi aku syukur laa sangat2 sebab dapat jawab dengan jaya nyaaa . hihi . kalau nak tau muet neh ada banyak bahagian . salah satu bahagian dia , listening test . perghhh ! dah laa tadik aku lupa korek telinga aku . so , tadik aku takleh fokus . haha . aku rasa ada sumthing dalam telinga yang tak buang sebulan . euwwwww ! aku gurau jeaaa okay . haha . jangan laa caya sangat :D . apa apa pun aku harap result aku okay untuk semester 1 neh . Amin :) doa laah samaa okay untuk aku .. bubaaaiii uolllss (^^,)

thankss for reads :)

wasalam ..


#muka budak poyo muncung sedepa . HAHA (==')

               ENJOYSS YOURS HOLIDAY OKAY !

Comments

  1. Cun + chomel = top of this year . I means your pic . >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaka ? ==' HAHAA . thankss dayah danisha :) awak comel jugok . hihi

      Delete

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...