WELCOME TO

Monday, November 12, 2012

hidup tak selalunya indah

Assalamualaikum ,
 
halooo readers ku ! 
 
aku selalu mengharapkan hari ini akan lebih baik daripada hari semalam . aku punya hati untuk terasa dan merasa sedih . kadangkala benda yang simple pun aku boleh terasa . huhu . apa lah kau aten ? yang tuh pun nak pikir ka ? haha . okay , aku akan cuba untuk lupakan segala kesedihan tapi aku akan simpan kesedihan nie sampai bila bila . aku tau orang tak akan paham apa yang aku rasa . tak payah laa amek kesah hal aku kan ? HAHA . aku lawak jaa okay . ekceli , kemarin aku pi jalan2 dengan buah hati aku . dia lah yang selalu teman aku jenjalan kat Jitra neh . asal bila aku cuti jaa , konfem dia tawar kan aku keluaq dengan dia . HAHA . aku kadang2 syok laa jugak kan . ada kawan macam dia . walaupun dulu kami tak rapat , tapi kami kamching . kamching tuh serupa macam satu kepala laa . huhu . tak paham sudah . aku tak mau explain banyak3 . haha . kemarin aku ingat nak pi tengok cerita sweet kat wayang . cerita ISTANBUL AKU DATANG . tapi masalahnya cerita tuh start lambat kot . menyampah aku (==') spoil gilaa . dah tak jadik pi tengok cerita tuh , last2 aku pi makan2 dulu dengan dia , sepupu dia dengan kak dia . makan tuh dah jadik perkara WAJIB aku akan buat bila keluaq . HEHE . BUDAK MAKAN KUAT . macam neh laa . kami makan kat LEKO LEKO . hampa tau LEKO tuh apa ? kopok leko laa oii . macam laa ulu sangat benda neh . haha . okay aku melawak jaa . apa2 pun dia yang tolong bayaq kan . baik baik . 
 
 
neh diaaa kopok LEKO tuh . perghhh !
 
 
 
ayoooooo ! apesal kopok tuh jadik gelap semacam jaa (==')

# edit punya pasai . HAHA



Aaaaaaummmm ! HEHE . sweet tak kami ?

# toksah buad muka jelesh shagat laaa weh (==')

 lepas makan , kami semua pakat pi melaalaakk kat C-Mart . HAHA . buang tension abes . jerit jangan tak jerit . aku pi KAROK puas2 semalam . aku nak habiskan cuti aku dengan enjoy sehabis mungkin jugak . sebab aku dapat bercuti semester 1 neh lima hari jaa weh . kesian kat aku kan ? HAHA . buad muka kesian sat .

 # muka abes kesian dah neh . HAHA .

HAAAAA ? apa ? khamis neh balik kmk dah ? arggghhhh ! kena terima hakikat . takpa takpa , berjuang demi kolej . ngeh ngeh ngeh . boleh dak tera tuh ? ekceli , aku dah abes semester 1 . semester dua bakal menjelma tak lama lagi . insyaAllah , kalau memang masih ada lagi rezeki aku kat matrik tuh . aku nak pulun belajaq betoi2 . aku takmau dah maiin2 . tak serius lansung aku belajaq . (==') ntah apaa laaa nak jadik dengan result semester 1 aku nanti . gerun aku dengaq weh . tapi aku dah jawab , so aku tawakal dan redho jaa laa kan . hem , lagi dua hari cuti aku nak jalan2 puas3 . nasib laaa mak aku seorang yang memahami . dia nak laa jugak bawak aku jalan3 . pi kuala perlis , pekena LAKSA KUALA . hihi . aku punya febret tuh . apa pun doa untuk aku tau . bagi aku berjaya dalam hidup . 

# mimik muka aku neh . jangan usha lama2 tau , nanti jatuh cinta . HAHA .










muka aku ada tak IRAS macam kilafairy ?

  # jika ya , sila komen . HAHA . 

 
  WASALAM :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, November 10, 2012

"WOMEN make better leaders than men." agree???


 Hai Assalamualaikum :)

aku rindu gilaa kat blog neh . dah besawang dah paa kan (==') haha . at least aku ada laa jugak rasa nak uptooohdated kan kan . hum , aku sekarang dah tamat mengaji semester 1 dah kat matrik changlun . aku taktau apa laa yang akan aku dapat nanti untuk semester 2 nanti . tobat result aku .... arghhh ! tolong laaa jangan sebut . tapi aku harap aku dapat keluaq dari matrik . hum , aku taktau laaa hampa semua . aku rasa aku nak kawen laa . calon suami ada dah . HAHA . #ayat gatai . hem , at least aku dah pulun untuk semester 1 neh . apa pun keputusan aku redho dan tawakal :) hampa mesti pelik kan ? napa laa aku updated blog letak tajuk neh . takdak kaitan lansung (==') tapi sebenar nya ada kaitan laa . tau apa kaitan ? tadik aku dah berjaya menduduki exam muet . apa tuh weh ? haaa , muet neh maksud dia MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST . hamboih ! panjang kan . haha . tuh laaa tajuk writing tadik . aku kena jawab soklan tuh laa . haha . tajuk dia neh bagi aku sikit pun tak advanced weh . haha . tapi aku syukur laa sangat2 sebab dapat jawab dengan jaya nyaaa . hihi . kalau nak tau muet neh ada banyak bahagian . salah satu bahagian dia , listening test . perghhh ! dah laa tadik aku lupa korek telinga aku . so , tadik aku takleh fokus . haha . aku rasa ada sumthing dalam telinga yang tak buang sebulan . euwwwww ! aku gurau jeaaa okay . haha . jangan laa caya sangat :D . apa apa pun aku harap result aku okay untuk semester 1 neh . Amin :) doa laah samaa okay untuk aku .. bubaaaiii uolllss (^^,)

thankss for reads :)

wasalam ..


#muka budak poyo muncung sedepa . HAHA (==')

               ENJOYSS YOURS HOLIDAY OKAY !


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen