Skip to main content

tauke ! saya mau resign !

hye ! Assalamualaikum .
#jawab2 ! nanti dapat pahala free :)
oke ! yeah ! ayat nie yang paling aten suka sekali > " uncle , saya mau berhenti maa . mak saya tak kasi saya kejaa dah laa . dia tak larat hantaq saya pi balek pi balek amek saya dari keja dah maa . " huhu . #ayat sedih laa kunun2 ! padahai dalam HATI . syok tak sangga2 dah . nahaiii , maap ! abeh keluaq ayat2 kedah dah laa . HAHA . tak paham ? takpa . tak marah pun kali nie . jangan risau . hehe . aten BAIK sikit malam nie . haha . #pulun buat baik paa aten oii . huhu . lepastue uncle tue suruh aten bagi salinan kad pengenalan aten pulak dah . huhu . nie laa yang PALING ATEN LEMAH sekali nie . (==') karut dah laa nie . mampuih dah uncle nie . dah laa muka aten dalam mykad tue COMEL sangat2 . huhu . tak suka ! tak suka ! (==') dia nak buat apa laa dengan mykad aten ? tanda yang penuh sangat2 dengan tanya . HAHA . PELIK betoi2 ! series ! huhu . lepastue , apa lagi . aten kalut haa . gelabah terok ! tapi kaver2 . haha . oke fine ! last2 aten bagi jugak . huhu . takot uncle tue kata aten nie PENDATANG TANPA IZIN pulak (==') huhu . bagi jaa laa . aten just give and see . HAHA . #ayat macam apaa lagi . huhu . oke , sangat terok bahasa inggeris aten (==') hem , lepas2 tue baru aten paham . uncle tue nak bagi BUKTI yang aten terima gaji rupa yaa . hehe .  oke ! dapat fulus rupa yaa . Alhamdulillah :) tapi hati aten hampa sangat2 ! engat kot , uncle tue nak interframe laaa mykad aten tue . rupa yaa TIDAK . huhu . kalau interframe rasa SEGAK laa sikit . haha . #ayat pulun . motif aten , aten nak story laaa . yang aten dah berenti kejaa sudaa . so , takyah laa pening2 dah lepas nie . nak pikiaq pi keja nek apa . balek dengan apa . haha . LEGA LEGA :P
so , tadik petang . aten hang out arr dengan kawan2 . aten kan tak sibuk dah dengan kerja sekarang . hehe . so , tadik aten keluaq laa dengan kawan2 lama . nama di beri > Najwa Zulkifli tapi panggei gawa . huh ? alaaa , takyah buat muka tekejut sangat laa kawan . haha . biasala , nickname comei dia :) yang sowang lagi > Amanina Saffi kot a.k.a Nina :) yang sangat2 tinggi BELAKA oke (==') fuh ! kalah galah owww . tinggi gila bak hang ! HAHA . #ayat kedah noh . hem , apa2 pon thankss laa sangat2 . sebab dapat jugak aten keluaq dengan depa2 . sebab depa2 jaa yang paling dekat pun . huhu . sedih2 gembira :) dah nama pun keluaq dengan kakak2 tinggi . so , bila bejalan pun kena langkah besaq laa sikit . takot2 kena tinggai kat belakang sat lagik haa . haha . #aten rendah . oke fine ! (==') hem , lepastue , pi beli belah jaa laa . kena blah laa . tak kan beli nak tinggai kat situ kot . nanti kena halau kot . (==') heee . pakcik jaga pasaraya tue pun takmau tengok muka aten lama2 . rasa MUAK sat lagik kot . hehe . muntah keluaq darah pulak sat lagik pakcik tue (==') #ayat terok . oke , aten merapu . dah ! cukup laa , aten beli barang tak banyak sangat pon . ada laa sikit2 . tapi kakak2 aten yang tinggi dua orang tue shopping SAKAN laaa :) depa kan banyak fulus ! hehe . aten tumpang tengok jaa (^^) haha . tak perlu laa tau sangat barang apa kan . tak penting . haha . apa2 jaa laa . and now im RESIGN !
 thanksss for reading aten story :) wasalam . 
muka aten kunun2 serupa dah matang laa . padahai serupa KANAK-KANAK RIBENA lagik . haha :)

IHFAZILLAH YAHFAZKA ,
IHFAZILLAH TAJIDHU TIJAAHAK .
 " jagalah Allah , nescaya Allah menjagamu "

 posted by atenpotpet:) 



 

Comments

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...