WELCOME TO

Tuesday, May 01, 2012

tauke ! saya mau resign !

hye ! Assalamualaikum .
#jawab2 ! nanti dapat pahala free :)
oke ! yeah ! ayat nie yang paling aten suka sekali > " uncle , saya mau berhenti maa . mak saya tak kasi saya kejaa dah laa . dia tak larat hantaq saya pi balek pi balek amek saya dari keja dah maa . " huhu . #ayat sedih laa kunun2 ! padahai dalam HATI . syok tak sangga2 dah . nahaiii , maap ! abeh keluaq ayat2 kedah dah laa . HAHA . tak paham ? takpa . tak marah pun kali nie . jangan risau . hehe . aten BAIK sikit malam nie . haha . #pulun buat baik paa aten oii . huhu . lepastue uncle tue suruh aten bagi salinan kad pengenalan aten pulak dah . huhu . nie laa yang PALING ATEN LEMAH sekali nie . (==') karut dah laa nie . mampuih dah uncle nie . dah laa muka aten dalam mykad tue COMEL sangat2 . huhu . tak suka ! tak suka ! (==') dia nak buat apa laa dengan mykad aten ? tanda yang penuh sangat2 dengan tanya . HAHA . PELIK betoi2 ! series ! huhu . lepastue , apa lagi . aten kalut haa . gelabah terok ! tapi kaver2 . haha . oke fine ! last2 aten bagi jugak . huhu . takot uncle tue kata aten nie PENDATANG TANPA IZIN pulak (==') huhu . bagi jaa laa . aten just give and see . HAHA . #ayat macam apaa lagi . huhu . oke , sangat terok bahasa inggeris aten (==') hem , lepas2 tue baru aten paham . uncle tue nak bagi BUKTI yang aten terima gaji rupa yaa . hehe .  oke ! dapat fulus rupa yaa . Alhamdulillah :) tapi hati aten hampa sangat2 ! engat kot , uncle tue nak interframe laaa mykad aten tue . rupa yaa TIDAK . huhu . kalau interframe rasa SEGAK laa sikit . haha . #ayat pulun . motif aten , aten nak story laaa . yang aten dah berenti kejaa sudaa . so , takyah laa pening2 dah lepas nie . nak pikiaq pi keja nek apa . balek dengan apa . haha . LEGA LEGA :P
so , tadik petang . aten hang out arr dengan kawan2 . aten kan tak sibuk dah dengan kerja sekarang . hehe . so , tadik aten keluaq laa dengan kawan2 lama . nama di beri > Najwa Zulkifli tapi panggei gawa . huh ? alaaa , takyah buat muka tekejut sangat laa kawan . haha . biasala , nickname comei dia :) yang sowang lagi > Amanina Saffi kot a.k.a Nina :) yang sangat2 tinggi BELAKA oke (==') fuh ! kalah galah owww . tinggi gila bak hang ! HAHA . #ayat kedah noh . hem , apa2 pon thankss laa sangat2 . sebab dapat jugak aten keluaq dengan depa2 . sebab depa2 jaa yang paling dekat pun . huhu . sedih2 gembira :) dah nama pun keluaq dengan kakak2 tinggi . so , bila bejalan pun kena langkah besaq laa sikit . takot2 kena tinggai kat belakang sat lagik haa . haha . #aten rendah . oke fine ! (==') hem , lepastue , pi beli belah jaa laa . kena blah laa . tak kan beli nak tinggai kat situ kot . nanti kena halau kot . (==') heee . pakcik jaga pasaraya tue pun takmau tengok muka aten lama2 . rasa MUAK sat lagik kot . hehe . muntah keluaq darah pulak sat lagik pakcik tue (==') #ayat terok . oke , aten merapu . dah ! cukup laa , aten beli barang tak banyak sangat pon . ada laa sikit2 . tapi kakak2 aten yang tinggi dua orang tue shopping SAKAN laaa :) depa kan banyak fulus ! hehe . aten tumpang tengok jaa (^^) haha . tak perlu laa tau sangat barang apa kan . tak penting . haha . apa2 jaa laa . and now im RESIGN !
 thanksss for reading aten story :) wasalam . 
muka aten kunun2 serupa dah matang laa . padahai serupa KANAK-KANAK RIBENA lagik . haha :)

IHFAZILLAH YAHFAZKA ,
IHFAZILLAH TAJIDHU TIJAAHAK .
 " jagalah Allah , nescaya Allah menjagamu "

 posted by atenpotpet:) 



 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments :

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen