WELCOME TO

Monday, May 07, 2012

speechless

hye ! Assalamualaikum :)
 #jawab laa salam dulu , baru baca ! hehe

aten hari nie pepagi buta lagik dah tepacak dah kat depan laptop . haha . punya laa 
E X C I T E D ! kunun2 yaa semalam tidoq awai laa . alasan sebab esok nak check UPU laa . haha . rupa2 yaa pukui 12 tengahari baru bole check ! argggh ! tension kot ! hem , tapi sabaq jea laa . aten pun apa lagik . buat laa status kat wall facebook aten . HAHA . luahan perasaan laa kunun2 . saja2 jea buat status . tak sangka pulak ramai pulak laa rakyat2 jelata kat facebook tue pakat2 dok meng-LIKE kan kan (==') haha . apa2 pun aten hargai gila LIKE depa2 tue . HEEE . bukan apa , depa LIKE pun sebab depa pun alami apa yang aten alami jugak . haha . engat aten taktau ka ? tau sangat laa . hewhew . apa2 pun aten bersyukur sangat ! sebap aten dapat apa yang aten impikan sebelum nie . keputusan UPU tue memang aten yang pilih dulu2 . tapi yang sedih , aten takdapat pun masuk U . macam kawan2 aten . BANGGA kan kan dapat kawan macam depa . hehe . best laa depa . dapat ASASI , DIPLOMA kat U tue . aten nie apa2 pun takdapat . hem , tapi Alhamdulillah . sebab Allah nak jugak bagi aten peluang . dapat POLITEKNIK PRIMIER UNGKU OMAR . hewhew (==') macam nak teriak jaa :'( sebap nie laa choice hat paling last sekali aten mintak tau . tak sangka ada jugak laa yang dapat dalam banyak2 8 choice yang aten pilih . huhu . sapa2 yang takdapat sambung belajaq kat mana2 U tue janganlaa sedih . sebab Allah tue Maha Adil . Allah tau apa yang tebaik untuk hamba2 Nya oke ! wasalam :)

NAH TENGOK MUKA SPEECHLESS ATEN ! 
comei kan kan ? HAHA . 
#oke ! aten muhong ja (==')

 oke ! nie bukan muka speechless aten sebenaq yaa . tapi muka gadis peRIANG . haha . nak minang ? sori , aten takmau nikah lagi . nak sambung belajaq laa kawan2 !!! hehe :) 

p/s : taksabaq nak pi jumpak ungku omar :P TUNGGU kedatangan aten tau ! (==') hehe 
#selamat tinggai MATRIK KEDAH . huhu

posted by atenspeechless .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

10 comments :

  1. congrats..eh ex-matrik kedah gak ehh.changlun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa , matrik changlun . hehe . napa ?

      Delete
  2. tahniah aten !!! sayang tak dapat tempat yg sama. tidak boleh kacau hang :P lol ==' congrats yaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . tenkiu kimi (!) oke paa dapat kat johor . tapi jauh la . kesian . huhu

      Delete
  3. Perghhh..Tahniah Atenn belajaq rajin2 noh^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu . insyaAllah wan ! thankss ^^

      Delete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen