Skip to main content

PERISTIWA KEMARIN

Assalamualaikum ,
hai hai dan Salam SATU Malaysia (!)

kemarin aten makan kenduri kahwen lagik . adoii . dua hari nie aten keja menambah lemak kat badan jaa kan kan . makan oww makan dan terus makan . HAHA . hem , tapi kan kemarin aten pi jugak sekolah lama . saja laa nak lepaih lepaih rindu . HAHA . dapat amek feel pun dah oke dah . hehe . feel nak masuk Universiti . HAHA . insyaAllah , amin . doa doa laa untuk aten . bagi dapat masuk Universiti . hehe . oke oke . pastue , aten singgah tengok tok aten kat Sungai Petani pulak . biasalaa , mak aten saja nak pi ziarah . kunun kunun yaa sempena HARI IBU la . HAHA . ekceli , tok aten teharu . oke laa kan . untung laa jadik tok aten tue . dapat menantu yang baik macam mak aten kan kan ? HAHA . apa apa pun aten nak laa jugak wish special kat ibu ibu yang ada kat Malaysia nie . SELAMAT HARI IBU yeaah (!) HAHA . semoga dipanjangkan umuq dan dimurahkan rezeki :)



SELAMAT HARI IBU 

p/s : sayangilah ibu ibu anda sekalian dan hargailah segala pengorbanan yang ibu anda lakukan untuk anda :)

" SYURGA ITU DI BAWAH TELAPAK KAKI IBU . "

 #kalau korang pandai , cer teka mak aten yang mana satu . HAHA .




posted by atensayangmakselamanya .

Comments

  1. Replies
    1. haha . takyah laa wish kat aten . aten mana jadik ibu lagi . HAHA

      Delete
  2. ucap kat mak kamu la.. kan hari ibu sedunia.. kan3x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . yaa yaa . dah ucap dah semalam . hehe

      Delete

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...