WELCOME TO

Monday, May 14, 2012

LAST ENTRY (!)

hai hai dan Salam Satu Malaysia (!)
Assalamualaikum :)
 #sapa jawab salam tue aten rindu kat dia . hewhew .

oke , sebelum nie tak penah pun aten buat entri tajuk macam nie kan kan ? hehe . tapi hari nie telah akan menjadik saksi untuk segala galanya . untuk pengetahuan korang , aten nak resign  dari arnabcutez94.blogspot.com  buat sementara waktu nie . dan tempat CEO nie takdak sapa pun akan ambil alih . malah akan terus tebuka untuk korang membaca . tapi untuk pengetahuan korang , nie laa entri terakhir buat masa sekarang yang aten akan tulis . hehe . mesti ada akan orang tanya jugak kan kan sebab apa aten buat macam nie ? hem , aten sekarang malas nak update dah . bak kata orang kalau bekeja . dia nak resign laa . haha . dah malas nak keja . resign laa . hehe . macam laa aten jugak . malas nak update dah . tak dak idea merapu merapu dah macam dulu dulu . dulu boleh laa . aten sentiasa free time jaa kan kan . dan idea merapu meraban pun makin belambak lambak dah . HAHA . tak payah pikiaq pun idea tue mai sendiri dia tau . huhu . tapi hakikat yaa sekarang aten dah nak masuk alam belajaq dah . dan mungkin akan semakin sibuk . malas nak pikiaq laa bab bab dunia sosial nie . huhu . ekut kata hati mau jaa tutup teruih blog nie . tapi , aten rasa sayang laa pulak . hehe . sebab dah nak hampir setahun dah aten buat blog nie . huhu . rasa sedih laa pulak nak padam blog nie . hem , follower aten pun sekarang dah makin betambah tambah . rasa besalah laa pulak . huhu . lagik pun dulu aten  jugak yang memang teringin nak kumpui follower amai amai . HAHA . series (!) tapi sekarang nak tutup , rasa sayang sangat sangat . hehe . aten nak sambung study lepas nie . nak masuk MATRIK KEDAH , changlun . dan aten nak mintak maaf sangat sangat kat kawan kawan aten . sebab aten dah pernah bagitau kata aten nak sambung belajaq kat politeknik . so , maafkan aku naa kawan kawan oiii . sebelum nie jiwa aku kacau laa . masih lagik celaru . HAHA . tapi sekarang  AKU BETOI BETOI KONFIDEN dah wey (!) HAHA . nie laa keputusan terakhir untuk masa depan aten sendiri . takdak dah kata bantahan dari mana mana pihak . (TITIK) . aten harap korang sentiasa doakan aten berjaya di Matrik :) doakan kejayaan aten auww (!) aten memang neves gila nak pi situ . tapi bagi aten , nak pi mana pun mesti neves jugak kan kan ? sebap tempat baru . kita belum biasa lagik . tapi aten YAKIN . aten can do it (!) aten harap aten dapat bawak balek berita yang gembira untuk follower follower aten yang cantik dan ensem ensem belaka nie (!) hehe . tak lupa jugak kat kawan kawan aten kat facebook . aten harap ampa doakan aten berjaya di dunia mahupun di akhirat . AMIN YA RABB AL AMIN :)

dan aten pun doakan kawan kawan sentiasa mendapat rahmat dari Allah . walau di mana pun kawan kawan berada . insyaAllah , AMIN :)
#kalau aten dipanjangkan umur lagik , insyaAllah selepas setaun nie . aten akan kembali untuk meng 'update entri yang best best lagik untuk ampa (!) hehe . 
bai bai (!)

p/s : jangan lupa muka aten yang comei nie auww . HAHA (!) 
*sikap perasan tue sentiasa akan kekal . suka sangat perasan comei . hewhew .


posted terakhir by atenatennabila .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 comments :

  1. gud luck ya kat matrik nnt ! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin . insyaAllah . thanks kak fiza !

      Delete
  2. Laa aten entry last dah ke? Janganlah macam tu! Keep on writing lah! Aten boleh! :) Good luck jugak untuk matrik ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA . lama dah entri nie yana (==') sedih kan kan . hewhew . btw thankss alotss yana comei coz give me supot (!) ^^ yana pun bole kat uitm :)

      Delete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen