WELCOME TO

Saturday, May 12, 2012

hanya sekali seumuq hidup (!)

hai hai (!)
 Assalamualaikum umat umat Islam sekalian :)
#jawab jawab salam tue .

hari hari yang bakal berlalu . huhu . aten hari nie masih gelisah lagi memikir kan masa depan aten seniri . taktau nak pilih keputusan apa yang paling terbaik . tapi yang aten paling sedih sekali , malam nie adalah malam terakhir untuk aten buat keputusan untuk tak terima tawaran dari KOLEJ MARA KUALA NERANG . huhu . aten dulu apply pun sebab takut takut takdapat lansung tawaran mana mana . tue sebap apply jugak tue . tapi Alhamdulillah ada rezeki nak dapat . tapi macam aten nak cakap laa kan . kalau masuk kolej tue , memang la dapat sambung Foundation Science and Technology . tapi satu jaa yang paling aten taksuka pasai Kolej nie . syarat yang kena kat situ , bila nak sambung degree kena sambung study kat UNIKL semata mata ja . kira yaa nak sambung kat IPTA lain lain tak boleh laa . tue yang paling SPOIL tue . huhu . apa apa pun , besok laa tarikh yang ditunggu tunggu bagi budak budak yang bakal pi sana . walaupun aten takdapat pi , aten tetap nak ucap semoga berjaya untuk depa . bukan senang nak jadik seorang pelajar yang baru ditempat yang baharu . kan kan ? hehe . # AYAT MACAM TAKE CARE laa kunun kunun ya (!) HAHA . apa apa pun dalam dalam serabut serabut memikirkan UNIKL . mak aten pulak ajak pi kenuri kawen kawan dia (==') so , aten kena laa ekut jugak . kenuri tue kat Jalan Tok Keramat . kalau pi kenuri , dapat jugak laa aten merasa makan nasik minyak kan kan ? HAHA . kalau nak tunggu makan nasik minyak abang abang sendiri , alamat yaa pakat kebuluq laa aten . lambat lagik laa rasanya (!) HAHA . biasala  , namapun lelaki . susah sikit laa nak kawen awai awai nie . sebap tanggungjawab besawww tue (!) nak kena jaga anak orang tue . bukan yaa anak kucing . HAHA .

# muka ceria ceria nak makan kenuri (!) hewhew 

# sambil sambil berfacebook lagik oww (!) sakan sungguh kan anak dara yang sorang nie . HAHA .
 
aten punya laa siap awai nak mampuih . hehe . mau dak (!) aten lapaq laa . dah laa waktu tue tengahari kot . memang dah kena time lunch laaa . hem , lapaq laa kawan . haha . dalam setengah jam jugak laa aten tunggu . pastue baru pi . adoiii (!) lambat gilaa kot aten tunggu . tunggu mak punya pasai laa . hewhew . sampai muka dah jadik macam nie dah laa 

# muka aten nampak begitu terokss gilaa waktu nie . HAHA . 

BURUK gilaa muka aten yang nie . HAHA . muka dah macam rupa orang lepas kena cerai jaa kan kan . HAHA . muka innocent (==') hewhew . lepaih lepaih makan tue baru laa ceria meria balik (!) muka budak kenyang .

 # HAHA . aten gelak nie aten gelak nie . 

gambaq nie dah serupa macam gambaq ala ala zaman 80-an jaa bila tengok . terok gilaa kot aten edit . HAHA . biasala , aten nie bukan yaa pandai edit edit gambaq sangat pun . HAHA . #bajet bajet .

 # nah tengok (!) muka budak yang memang suka buat buat muka comei bila ambek gambaq seniri . HAHA .

# BALING (!) im coming to you (!) hewhew (^^) 

p/s : doakan aten selamat sampai dan pulang dari BALING besok :)
(SAPA PERASAN ? aten suka buat PEACE . haha )

wasalam .

posted by atennabila .

 


 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments :

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen