WELCOME TO

Tuesday, May 08, 2012

dilanda serba salah !

hye tawan2 ! Assalamualaikum :)
#jawab laa salam aten tue , kesian aten . hewhew :)
 
apa laaa nak laa nak jadik kat aten nie SEKARANG .? aten dilanda seribu kali serba salah . dah taktau dah macamana nak cerita . sedih . serius (!) sekarang , mak aten kata politeknik tue baguih . sebap dia sesuai dengan tahap otak aten . aten bukan pandai pun . kalau nak belajaq pun jenuh laaa kena paksa . baru otak boleh terima . hehe . aten nie LAMPI tau . taktau ka LAMPI apa ? hehe . tak perlu tau la . RAHSIA (!) haha . kalau nak tau sangat , pi laa buka KAMUS DEWAN . takpun try laa search kat google . oke aten promot google . kaya la google lepas nie . huhu . tapi kalau ada kira oke laa . hehe . takdak takyah laa kecewa sangat . tak penting pun kawan (!) aten tadik baru jaa terima calling2 dari cekgu kaunselor sekolah aten . aten saja mesej kat dia . mintak pendapat . aten nak laa jugak tau apa pendapat cekgu kat sekolah kan . kunun nyaa dapat selesaikan masalah laaaa . rupa yaaa , dapat masalah ada laa . pening arggh (!) tension tahap nie . cekgu sogok aten pasai kelebihan yang ada kat MATRIK kot (==') oke , PADAN MUKA (!) sapa suwoh aten tanya kan ? haha . oke , gelak laa gelak laa . tepuk laa tangan ramai2 . huhu . terima kasih (!) aten sekarang dalam dilema lagik nie . taktau nak buat paa dah . senang citer KAWEN laa . senang sikit . haha . mau dak aten kawen ? (==') oke , aten lawak jaa tau . takmau laa aten kawen awai2 . dah laa aten nie still kanak2 ribena lagik . (==') suka ? oke , terima kasih . hehe . aten nak happy laa . takmau dah ceni . sobssss :'( kalau sapa2 rajen , mai tolong aten . kalau boleh aten nak suwoh dia buat pilihan untuk aten . hehe . senang :) hewhew . SUKA cara tue . takmau bagi pendapat takpa laa . tapi aten harap sangat2 korang tetap doakan untuk aten . aten nak BERJAYA macam you you ALL jugak :) hehe 
 
PILIHAN 1 :
 
CIVIL ENGINEERING 
 
PILIHAN 2 :
 
 SAINS 
 
yang mana satu nie ?? pening dah aih ! 
bagi ampa ? komen ja kalau nak tolong . hewhew (==')
 
wasalam .
 
posted by atenserabut .

please (!) TOLONG bagi SATU jawapan ? SATU jaa , tak banyak (==') terima kasih .
#tak kesian kaa tengok muka poyo aten tue kawan ? huhu . kesian oww , muka orang tengah serabut kot nie (!) sobsss (!)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

8 comments :

  1. ikut kate ati.. p, better solat istikarah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hem oke sweet girl :) i akan ikut kata hati . jgn mati sudah . hehe

      Delete
  2. MATRIK!!! Insyaallah nnti kita buleh jumpa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh no (!) nie lagi sakit kepala aten nie . arghh (!) btw thankss sebab bagi sugeest wan :) huhuk (!)

      Delete
  3. ai cik nabela.. Allah sentiasa memberi jalan terbaik untuk HambaNya.. so kamu berdoalah kepada Allah agar dapat jalan terbaik.. sebelum kamu pilih pegi mana2 2.. tarik nafas dalam2.. think positive.. then u can feel positive... hihihi tata..

    ReplyDelete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen