WELCOME TO

Friday, March 02, 2012

waaaaaa . tiba2 tekejut !

hye ! Assalamualaikum .


aten sangat2 tekejut sebab tiba2 jea aten buka blog , saja nak tengok apa dah jadik kat blog aten nie . aten lansung tak sangka nak menang contest fast giveaway sol & amar nie . sebab ramai yang join dalam contest nie . aten dapat tempat kedua dari 78 orang peserta yang join . huhu . first time aten join contest nie . first time jugak aten dapat menang . huhu . itu lah orang kata rezeki ada kat mana2 saja . hehe . belom cuba belom tao . apa yang penting kita try dulu . hihi . syukur Alhamdulillah . hari nie hari yang beruntung dan rezeki aten .

 apa2 pon aten nak ucap thankss sangat2 kat pemilik blog nie > http://mohamadsolehin.blogspot.com/

jom serbu blog dia !! boleh lar jadik follower dia sekali .

posted by budakbiasasaja .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments :

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen