WELCOME TO

Sunday, March 04, 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening


hye ! Assalamualaikum . (^^) 
*sapa jawab salam aten nie , aten sayang ampa ! hihi .

haha , aten sebenaqnya tekejut beruk dan terkesima . 

Haaaa !!!




Aiceh , terkejut lar sangat kan . buruk bebenor (sangat2) tengok muka monyet tue tekejut . haha . memang terkejut pon . tapi muka aten terkejut bukan macam monyet tue tao . nanti korang dok samakan muka aten dengan monyet tue pulak . (==') hakikatnya , aten comel lagi oke . *perasan . hihi . alaaaaa , sapa lagi lar nak puji aten comel . kalao bukan diri sendiri . hihi . oke2 . sudah2 . aten nak ucap thanksss sangat2 kat miss yaya . sebab ajak aten join segmen nie ! hihi (^^) syok abes dah nie . sebab dapat join segmen nie . 

 

hihi . gelak sat ! nie lar dia banner segmen tue . comel kan kan . macam aten lar . *hangguk cepat ! haha . *perasan lagi . hihi . aten suka tajuk segmen nie . memang perkara yang  selalu terlintas di otak geniuss aten bila sedang berblogging . huhu . boleh di katakan setiap kali aten buka blog mesti wajib aten tengok dulu , jumlah follower aten hari tue lar . bertambah ke tak . hihi . kalao berkurang tue aten nak nangeh(menangis) gulin2 (guling2) laaa . sobss2x ! dah lar aten penat2 jadik follower orang . orang tak mao follow blog aten pulak kan  . sedih lar . huhu . apa2 pon sebenaqnya , Alhamdulillah . sebab semua2 yang aten cakap tue tak berlaku pon . hihi . hanya ilusi semata2 . aiceh ! ayat ... ! baku nak mampus . hihi . makin hari makin bertambah follower aten . dan makin hari makin bertambah sayang aten kat korang2 yang sudi jadik follower blog aten tue . aten bercita2 nak sangat bagi follower aten bercambah-cambah . aiceh ! berangan-angan laaa konon . yeaa laaa . kena lar berangan sikit . nama pun blog KISAH SANG PUTERI . kena lar berangan-angan sikit . nak jadik apa . hihi. nak kawen dengan anak raja ka ? nak jadik kaya ka? nak ada rumah bangla ka ? oppsss silap ! banglo laa . heee . so , kena lar selalu menyinggah ziarah , blog aten nie . walaupun aten tao lar , blog aten nie takdak paa pon . hanya sekadar blog yang orang laa nie dok sebut2 tue > huduh ! huhu . *humble(merendah diri)

apa2 pon niat aten buat blog nie untuk menambah lagi rakan2 dan yang paling utama sekali ! aten nak pembaca2 blog sekarang2 nie dapat menambahkan ilmu2 mereka dengan ilmu2 yang berfaedah . bukannya yang mengarut2 dan buruk2 . dan yang paling pasti tujuan aten buat blog nie bukan untuk menambah dosa , tapi pahala yang berlipat ganda . sebab , ada dua arah saja yang boleh kita pilih bila kita buka tenet (internet) . arah yang baik atau buruk . pandai2 lar korang pilih oke ! jangan salah jalan cukup . nanti sesat . hihi . sama macam kita memandu kat jalan raya jugak laa . Asalnya nak pi Jitra . alih2 salah amek jalan . terlajak pi Kuala Lumpur pulak . huhu . tak ke menyusahkan tue . terpaksa pulak lar kita patah balik . bukan senang tao . jauh jugak tue . huhu . boleh berkurang minyak kereta korang . *ayat orang kedekut . hihi . oke lar , dah lar kot noh . mesti korang cakap aten nie tulis kalahkan orang2 yang berbahas jaa . huhu . dah lar beletiaq macam2 . huhu . sebenaqnya , tak oke . ikut lar korang nak baca ke tak . janji aten buat nie pon sebab aten nak sangat2 join segmen nie . miss yaya bagi peluang , tulis jea lar apa yang aten rasa nak tulis . hihi . oke2 . 
apa2 pon thankss for miss yaya !

 
THANK YOU SO MUCH MISS YAYA !!


dan akhir sekali , aten harap sangat2 sapa2 yang rajin2 takdak keja apa lansong nak buat tue . boleh lar pakat2 join segmen nie . rugi owww tak join . mana tao segmen nie dapat mengurangkan penin2 kepala otak korang2 tue . sebab dok pikiaq macam mana nak tambah follower2 kat blog2 korang tue . hihi . sekarang pon fenin2 (pening) aten pon dah takdak . Alhamdulillah . thankss for Allah because give me chance for join it . (^^)

p/s : maap miss yaya .! aten tak sangka aten terbuat karangan pulak dah kat segmen nie . huhu (==') panjang tak sangga (sangat2) dah . hihi . biasalah , lama dah tak buat karangan panjang2 . zaman2 sekolah dulu2 jaa yang boleh buat pon . kan kan .? *hangguk cepat ! hihi (^^) sapa penah sekolah menengah tue , dia tao lar noh . hehe . peace for Muslims . (^^)

JOM SERBU blog nie sekarang !! serang dan follow !!

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/ 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

52 comments :

  1. singgah dari segment.. nice blog!!

    http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  2. Shiema datang dari segmen yang sama. Jom follow shiema pulak (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. Hai awk..linda datang dari segmen same..

    http://langkahlinda.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://ciksukaberangan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. hai..kita pun berkaca mata jugak..hihi..
    singgah dr segment yg sma..hihi..
    done follow u..
    hope follow me back k..

    http://manusiahitamputih.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  7. salam ziarah. follow sini...

    ReplyDelete
  8. hi! pka dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. http://saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    snggh sn=)

    ReplyDelete
  10. As-Salam.
    Bertemu di alam maya, sambutlah salam perkenalan dari Bro HH ... jemput singgah ke blog ceritera suku abad.

    Singgah sini: HASRULHASSAN.COM | Dunia Blogger Malaysia

    *p.s: Dari segmen yang sama gak.

    ReplyDelete
  11. salam:)dtg dri segmen yg same gak!!
    done follow u..jum blas blik!hee
    http://mrpurpleblog.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  12. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    jemput ke bLog..foLLow me

    ReplyDelete
  13. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  14. follow sini from the same segmen. follow me back k ;)

    http://kasihdani.blogspot.com/2010/01/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html?showComment=1331647195109#c8111490656889539013

    ReplyDelete
  15. same segment so following you

    ReplyDelete
  16. terjah siniii!!!
    da follow awk .
    terjah sy + follow ea .

    http://storysalawakya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  17. Haii tuan blog

    Bagaimana dengan blog anda ? Adakah bertambah follower ?

    Sy disini untk singgah + Follow blog awak .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html <-- New Update !!

    ReplyDelete
  18. nak follow sini lahhh :D

    http://farahdiesel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    done !

    ReplyDelete
  19. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  20. done follow . follow me back k

    http://muslimahcintaislam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  21. hye , joim segmen yg sama . done follow u . hit me back okay . thank :D

    http://cadburydaim-snickers.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-followers-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  22. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sama :D
    done follow ^^
    http://nurulasyiqeen.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  24. follow blog awk dr segmen yg sma.. hrap sudi follow blog sy
    http://iejais2325.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  25. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  26. (ayat copy paste...jimat masa..hohoh)
    1. is singgah tekan butang folo bagi yang xfolo lagi
    2. bagi yang dah folo, is tinggaikan jugak jejak ukhwah di ruangan komen ni (^____^)
    3. is dari segmen yang sama
    .....................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    .....................................
    p/s: masa sangat terhad, tapi is datang jugak tunai tanggungjawab... hohoho SALAM UKHWAH (^___~)v

    ReplyDelete
  27. follow dr segmen yg sama
    http://mieysafie.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  28. yuhuuu...singgah sini...segmen same..follow ye..

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  29. Dtg dri segmen yg sma ^^

    http://moonfrisbee.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  30. done follow u..
    dari segmen yg sama..
    hit me back yahhh.. (^^,)

    http://thegirlneversleep.blogspot.com/

    ReplyDelete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen