WELCOME TO

Monday, March 05, 2012

oke ! saya memang jeles .

hye ! Assalamualaikum .
*sapa jawab dia dapat pahala . 
 
oke ! saya memang jeles ! huhu . ayat tak boleh blah lansung kan kan ? hihi . jeles apa pon tak tiaww laaa kan . herm , sebenaq nya aten jeles kat budak2 photographer ! herm . mau tak jeles .. baru2 nie ada lar kawan aten nie dia tag aten kat gambaq2 yang dia tangkap . haish , geram betoi tengok gambaq2 tue semua . jangan salah faham pulak . gambaq2 pemandangan oke . so nice ! (^^) aten mintak kat depa2 tue supaya tag aten dalam gambaq2 tue semua . syok abes dah nie . sebab dapat tengok gambaq2 tue . nak tengok gambaq2 tue pi kat photo facebook aten . oke ! herm , jeles tahap2 nie . huhu . tapi simpan jea lar rasa jeles nie . hihi . nak bagi tao jugak lar kat korang . aten teringin nak beli nie !
 
 
Nikon 

 
Canon 

 
 Olympus !

 
Olympus lagi !

hadoiiiiii ... rambang mata sungguh tengok kamera2 DSLR nie . huhu . sedih :'( nak beli tak kesampaian lagi . tapi hanya angan2 saja . mungkin akan menjadi kenyataan satu hari nanti . sapa tao ? herm , Allah yang menentukan .
 
herm , bagi aten jenis2 apa2 pon takpa . janji ada duit nak beli kan kan ? tue sangat2 penting . huhu . apa2 pon aten harap2 angan2 aten bukan sekadar  angan2 . tapi angan2 yang akan menjadi kenyataan . kalao ada kamera nie pon , tapi tak pandai guna tak boleh jugak . kan kan ? hihi . so , kena lar belajaq . herm , tengok lar macam mana . aten sekadar nak berkongsi cerita jaa dengan korang . thanksss sebab sudi baca ! hihi (^^) doa2 kan lah aten dapat jugak beli kamera nie . kalao tak dapat beli sekali pun , dapat pegang pun dah Alhamdulillah . hihi . Amin . wasalam :)

  p/s : korang jangan pelik pulak tao . aten nie memang kalao dah minat something tue memang macam nie . hihi . aten nie kurang sikit minat ke arah shopping2 nie . macam bag ka? kasut ? baju ? aten kurang sikit . tapi aten tetap ada favourite aten sendiri oke . jangan pikir macam2 . aten nie simple person . hihi .
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 comments :

  1. kumpul lah duit .. hehe..
    cik Ayu pun tak minat shopping sgt.. cik Ayu minat mendaki . hehee

    ReplyDelete
  2. hehe . oke cik ayu ! thanksss . insyaAllah akan tercapai :)

    ReplyDelete
  3. hehe. harap2 satu hari nanti awak dapat beli satu dslr tu. insyaAllah :D saya dah ada dah. canon 550D. tapi bnyk adik gune =='' sebab tak reti gune. ayah beli untuk family ^^

    ReplyDelete
  4. huhu . amin . thankss ciksukaberangan (^^) harap2 t dapat jgk kmera tue . hihi

    ReplyDelete
  5. atenn, saja mengusha blog.. tp tertgk dslr ni mcm berkenan jgk.hehe..

    salam rindu:scha

    ReplyDelete

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen