Skip to main content

oke ! saya memang jeles .

hye ! Assalamualaikum .
*sapa jawab dia dapat pahala . 
 
oke ! saya memang jeles ! huhu . ayat tak boleh blah lansung kan kan ? hihi . jeles apa pon tak tiaww laaa kan . herm , sebenaq nya aten jeles kat budak2 photographer ! herm . mau tak jeles .. baru2 nie ada lar kawan aten nie dia tag aten kat gambaq2 yang dia tangkap . haish , geram betoi tengok gambaq2 tue semua . jangan salah faham pulak . gambaq2 pemandangan oke . so nice ! (^^) aten mintak kat depa2 tue supaya tag aten dalam gambaq2 tue semua . syok abes dah nie . sebab dapat tengok gambaq2 tue . nak tengok gambaq2 tue pi kat photo facebook aten . oke ! herm , jeles tahap2 nie . huhu . tapi simpan jea lar rasa jeles nie . hihi . nak bagi tao jugak lar kat korang . aten teringin nak beli nie !
 
 
Nikon 

 
Canon 

 
 Olympus !

 
Olympus lagi !

hadoiiiiii ... rambang mata sungguh tengok kamera2 DSLR nie . huhu . sedih :'( nak beli tak kesampaian lagi . tapi hanya angan2 saja . mungkin akan menjadi kenyataan satu hari nanti . sapa tao ? herm , Allah yang menentukan .
 
herm , bagi aten jenis2 apa2 pon takpa . janji ada duit nak beli kan kan ? tue sangat2 penting . huhu . apa2 pon aten harap2 angan2 aten bukan sekadar  angan2 . tapi angan2 yang akan menjadi kenyataan . kalao ada kamera nie pon , tapi tak pandai guna tak boleh jugak . kan kan ? hihi . so , kena lar belajaq . herm , tengok lar macam mana . aten sekadar nak berkongsi cerita jaa dengan korang . thanksss sebab sudi baca ! hihi (^^) doa2 kan lah aten dapat jugak beli kamera nie . kalao tak dapat beli sekali pun , dapat pegang pun dah Alhamdulillah . hihi . Amin . wasalam :)

  p/s : korang jangan pelik pulak tao . aten nie memang kalao dah minat something tue memang macam nie . hihi . aten nie kurang sikit minat ke arah shopping2 nie . macam bag ka? kasut ? baju ? aten kurang sikit . tapi aten tetap ada favourite aten sendiri oke . jangan pikir macam2 . aten nie simple person . hihi .
 

Comments

  1. kumpul lah duit .. hehe..
    cik Ayu pun tak minat shopping sgt.. cik Ayu minat mendaki . hehee

    ReplyDelete
  2. hehe . oke cik ayu ! thanksss . insyaAllah akan tercapai :)

    ReplyDelete
  3. hehe. harap2 satu hari nanti awak dapat beli satu dslr tu. insyaAllah :D saya dah ada dah. canon 550D. tapi bnyk adik gune =='' sebab tak reti gune. ayah beli untuk family ^^

    ReplyDelete
  4. huhu . amin . thankss ciksukaberangan (^^) harap2 t dapat jgk kmera tue . hihi

    ReplyDelete
  5. atenn, saja mengusha blog.. tp tertgk dslr ni mcm berkenan jgk.hehe..

    salam rindu:scha

    ReplyDelete

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...