Skip to main content

sayang cikgu kpp tue !

hye ! Assalamualakum . 

aten hari nie sehari suntuk ada dekat tempat latihan memandu . penat nak mati ! tudiaaa . terok sangat aih ! huhu:( nak buat macam mana . kena amek lesen ! macam nie lar dugaan dia . heee . tapi aten bersyukur2 sangat tadi . sebab aten dapat cekgu kpp yang baik sangat ! nama dia dirahsia kan ! takot2 nanti tersalah faham pulak . haha . bukan hapaaa . cekgu tue baik dengan aten . aten punya lar ketaq tak habes waktu tengok nama kat senarai cekgu2 yang kena ajaq nanti . tengok nama tak kenai . tapi bila tengok jaa muka ! laaaaaa , cekgu hat nie kaa . kenai sangat2 lar . (^^) sebab cekgu nie yang bagi aten luluih moto dulu . heee . thanks teacher ! (^^) proud for him . sebab dia ada belas kasihan kat aten . hihi (^^) tak sangka pulak aten jumpak cekgu nie lagi waktu belajaq kereta tadi . muka jea nampak garang . hati baik . cekgu nie bagus sangat2 ! beliau ajaq aten sampai aten betol2 oke . sampai pandai kawal stereng lar ! hehe (^^) aten sebelum nie bukan penah bawak kereta pun . tadi baru kali pertama tao ! huhu . best punya pasai lar nie . sampai aten story kat blog nie . hehe . dulu2 aten kira terok lar . sebab 'clutch' pun aten tak  tao yang mana satu . harap gear jaa yang tao . heee :P but today i know everything about car . i'm very happy oke ! hehe (^^) biar lar kalao korang nak cakap aten nie gedikss ka haapppaaa . sebab pasai nie pun nak update . aten pegang prinsip suka hati aten lar . blog aten . bukan blog korang ! hiuwwwhiuww (^^) aten syok2 pun kat sini jaa . bukan kat blog2 korang . haha . tak suka jangan baca entry nie . tak paksa , tak suruh . heee . so, aten sekarang nak tidoq dulu oke . nak mimpi sang putera pulak ! dah puas belajaq memandu tadi . sampai kepala senget2 dah lar nie . sakit kepala semua lengkap ! haha .  so ! i'm sleep now ! sweetdream my sweetheart (^^) and thankss for teacher kpp (^^) buat aten bahagia hari nie . memang tak buhsan pun belajaq kereta tadi . best sangat ! oke2 ...  taaataaaa semua ! goodnight blogwalking (^^) salam .




posted by aten>bahagia (^^)

Comments

  1. aten..cam nma nickname bro la..cuma tmbh huruf 'g' ja kat ujung...hehe...anyway gud luck with ur driving course...jgn laju2 ;)

    ReplyDelete
  2. haha . yea ka ? tak sangka . kebetulan kot . hee . insyaAllah , tenkiu yah ! (^^)

    ReplyDelete

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...