Skip to main content

jawapan untuk ahmoi (^^)

hye ! Assalamualaikum . dan salam satu Malaysia !
aten tekejut dan terkesima dapat tag dari Ahmoi . apa2 pon terima kasih yaaa ! lepas nie tag lar lagi . seronok ! 
hihi (^^)

nie jawapan yaaa !

a. nama penuh korang sampai nama atuk korang .?
Faten Nabilah binti Rushdan bin Haji Kasim .

b. ape cita - cita korang .?
 cikgu yang cemerlang . 

c. ape hobi korang yang selalu korang buat mase lapang .?
 updated blog dan berfacebook . hihi

d. tempat percutian yang korang idamkan .?
tempat yang ada salji turun . tak kira kat mana tempat tue ada .  

 e. korang minat tak bela hamtaro .?
minat !

f. bagi sebab kenapa minat / tak minat bela hamtaro .?
sebab hamtaro comel sangat (^^)

g. barang paling berharge korang pernah miliki .?
handphone .

h. blog kite nee ape rupe .? best / tidak .?
best . sebab nampak comel . ada hamtaro (^^)

i. blog kite ringan kea berat .?
tak tahu lar pulak . sebab kalao ikut logik akal , blog memang tak bole nak timbang . hihi .

j. korang suka warna ape .? kenapa minat .?
hijau . sebab hijau kaler yang sangat tenang bila mata memandang . macam bila kita tumbuh-tumbuhan . nampak sejuk jaa mata memandang (^^) .

k. ape prinsip hidup korang sampai akhir hayat .?
nak berusaha untuk menjadi seorang insan yang berguna di dunia mahupun diakhirat kelak (^^) insyaAllah . amin ..              

Comments

  1. heee .~
    saya suka saya suka ..
    tenkiu yea aten ..
    nak tanya .,
    aten ade bele hamtaro jugak kea .?

    ReplyDelete
  2. hihi . sama2 feenas (^^) tak pun . :( meow jea .. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

sila komen plish...!satu pun tak pa...aten tak kesah..^_^

Popular posts from this blog

sedih bila dapat POINTER RENDAH ?

SUMBER INSPIRASI SAYA UNTUK SEMESTER 2 :) thanks kakak 'gadis biasa' sebab anda telah menyedarkan diri saya supaya jangan mudah mengalah dan putus asa dalam belajar . bagus untuk semua student student yang masih lagi belajar kat luar sana . jangan lupa baca cerita inspirasi ni .  TERBAIK from Facebook Page UniMAP Confession !  just for share only .




Assalamualaikum.

saya ada satu kisah inspirasi nak cerita .
saya masuk Unimap dari kolej matrikulasi dengan pngk 2.4 sahaja .

saya fikir memang xde U pun nak terima saya, Alhamdulillah Unimap tawarkan saya dengan kos yang menarik .
saya ni pelajar biasa2 je .
kalau belajar tu, susah sangat nak menghafal . so kalau ada subjek2 menghafal ni , memang saya kena effort lebih untuk menghafal .
semester 1 saya di Unimap , saya dapat pointer 2.6 je . tu pun mak ayah dah happy sebab saya lulus . tapi... jauh di hujung hati saya ni teringin sangat nak 3.0 pointer . yela , dari matriks lagi xpenah dapat 3.0 pointer .
so sem2 , saya cuba lagi .…

HUJAN RAHMAT :)

Assalamualaikum , hye uoll's !  

Today is tuesday , 10/9 

Alhamdulillah Alhamdulillah , sebab dah banyak hari kat kawasan Jitra ni asyik hujan . happy for this ! hujan kan tanda nya RAHMAT :') "hujan rahmat" ok . aku pun bersyukur laa sebap dapat lagi rasa hujan kan kanss . bila hujan turun boleh laaa kita sama sama amalkan doa ketika hujan :) jom sama sama kita amalkan .

 boleh laa kot kita usaha sama sama untuk amalkan doa ni :) mudah je kan ? hihikss . insyaAllah , Allah akan menggantikan dengan pahala yang berlipat ganda pada hambaNYA .


siapakah minah rewang itu ???

hye ! Assalamualaikum :) *jawab salam aten cepat ! dapat pahala . hihi .
oke ! haha . minah rewang apa laa pulak nie aten oii . takdak ka benda len yang "hang" nak sebut . heee . mai laar kita stretching2 dulu pagi2 nie . baru kita baca . haha . 
oke ! first kita lari2 dulu ...